Elevane på Vg1 Design og handverk lagar sjablongar til Malakoff Rockfestival

Dekorering av A-punktet i Malakoff

Elevane på design og handverk lagar bl.a. sjablongar til Malakoff Rockfestival. Prosjektet er definert som eit utsmykkingsprosjekt av A-punktet i parken Malakoff, under sommarens høgdepunkt på vesle Nordfjordeid, #denbestefestivalopplevinga, Malakoff16.

Galleri

IMG_4852
IMG_1367
IMG_4827
IMG_4846
IMG_4850
IMG_4836
IMG_4826

Sjablongar, fotoinnstallasjonar og "designbord," skal vere med på å lage eit hyggeligar miljø i Malakoff, på myldreområdet A-punktet, der det er ladestasjon, kaffibar, wifi-sone, tørre øyer med sittegruppe med god sikt til konsertscena, rockehår og rockestæsj. Arbeidet er bl.a. lagt opp som eit integreringsprosjekt der mindreårige flykningar som kom til Noreg i april skal vere med litt på arbeidet før skuleslutt. Flyktingane får også vere med å montere og dekorer i riggeveka.

Bilder av resultatet vert presentert ved skulestart i august :)