Sogndal vidaregåande skule/Hafstad vidaregåande skule
0002 Portalbilete

3SFA med ein over 4 meter høg portal i Førde

06. november 2017

Arkitektfirmaet Fortunen AS, skal 10. og 11. november presentere sine idear til sentrumsstrategi for Førde gjennom eit stort arrangement i Førde sentrum. Mellom anna skal portalen til Ellisiv Heltne frå 3SFA realiserast i stort format (over fire meter) på elvekanten på Tangen der tanken er at det skal kome ei gangbru over elva.

Utdanningsval hausten 2017

Bilete frå utdanningsval

06. november 2017

Måndag og tysdag 30. og 31. oktober var det Utdanningsval, og på Hafstad vgs fekk vi besøk av ein triveleg gjeng med 10.klassingar på alle programområda ved skulen. Klikk på tittelen for å få fram informasjon, og for å sjå bilete frå desse to dagane.

Hafstad vgs, foto - Malin R Haukås frå medium og kommunikasjon

Ledig stilling

07. november 2017

Ved Hafstad vgs er det ledig følgjande stilling: 100% vikariat frå 1. januar 2018 - 22.juni 2018 med undervisning i mediefag. Kompetanse innan journalistikk, tekst og lyd er spesielt ønskjeleg, men også anna mediefagleg bakgrunn kan vere aktuell. Søknadsfrist: 15. november. Les heile utlysingsteksten her:

Smittsom hjernehinnebetennelse

Vaksine for smittsom hjernehinebetennelse

07. november 2017

Hei alle elevar på Hafstad vgs. 15 november er siste frist til å melde seg på "smittsom hjenehinnebetennelse vaksine". Kom på mitt kontor eller i ekspedisjonen og kryss dykk på klasselista. Hugs at kvart år er det ungdommar som dør av denne sjukdommen. Vaksina kosta kr 450,-. Rekning blir sendt i posten etter eg har vaksinert dykk. De som har fått vaksina før, treng ikkje ny. Sjå vedlagt link. Jorunn / helsesøster

Den norske islamisten 1[1]

1. klasse får sjå «Den norske islamisten»

25. oktober 2017

Måndag 30. oktober viser Den kulturelle skulesekken (DKS) dokumentaren «Den norske islamisten»,  ein film om Ubaydullah Hussain og Profetens Ummah. Elevane i 1. klasse skal sjå filmen på Førdehuset kl. 10:00.

Foto 2 av Hafstad vgs - hausten 2016 av Mona Fossdal

Utdanningsval 30. og 31. oktober

20. oktober 2017

Velkommen til utdanningsval ved Hafstad vgs måndag og tysdag 30. - 31. oktober. Det blir oppmøte i kantina kl. 8.30. (Klikk på tittelen her for å få opp program for dei to dagane)

Sonor bilde

Informasjon om studiar i utlandet

25. oktober 2017

SONOR kjem til Hafstad vgs onsdag 1.november og informerer om studie i utlandet. Dette er mest aktuelt for Vg 3 elevar. Møt opp i Auditorium 1 klokka 12, onsdag 1. november. Bjørg og Magne :)

Foto - Den kulturelle skulesekken

Kultur i skulen er viktig!

10. oktober 2017

Elevane på Hafstad får både teater, film og konsertar i skuletida, gjennom Den kulturelle skulesekken. Å formidle kultur er ein del av skulen si oppgåve, seier Anette Drage, som har ansvar for dette tilbodet ved skulen.

Fotokonkurranse - Skule

Ta bilete med tema «skule». Vinn gåvekort eller pengar

10. oktober 2017

Fylkesarkivet og fylkeskommunen inviterer til fotokonkurranse med månadlege premiar og ein hovudpremie på 3000 kr. Motiv på bileta kan vere alt frå skuleveg, skulebygningar, situasjonar og uteområde til gjenstandar som blekkhus, pennalhus, nettbrett og aktivitetar som paradis, fotball og klatrestativ. Eller noko heilt anna.

Portal

3sfa involvert i spennande byplanleggings-prosjekt

01. oktober 2017

Elevane i 3SFA blei i sommar invitert av arkitektfirmaet Fortunen AS til å delta som aktørar i eit byplanleggingsprosjekt i Førde. Fortunen AS er engasjert av kommunen til å lage ny sentrumsstrategi for Førde. Mottoet til arkitektane er: «Mennesket i sentrum»!