Sogndal vidaregåande skule
Vg2 Helsearbeiderfag i utplassering i London

Vg2 Helsearbeiderfag i London - Her er dei oppe i London Eye

Vg2 Helsearbeidarfag i utplassering i London

I vekene 10, 11 og 12 var sju jenter frå Vg2 Helsearbeidarfag i utplassering på forskjellige aldersheimar rundt om i London. Dei budde hjå vertsfamiliar, og elevane vart etter kvart gode på å finne fram i London by.

Tekst: Vg2 Helsearbeiderfag
Foto: Bente Karin Vatlestad

Elevane  opplevde dette som ein  lærerik og kjekk praksisperiode, der dei fekk sjå mange ulikheiter frå norske aldersheimar. I tillegg til jobb kvar vekedag, opplevde dei mykje anna kjekt i helgane, som blant anna London Eye, musikal, fotballkamp og shopping. Det er elevar frå fleire skular i Noreg som reiser til London i same ærend, som gjer til at ein får fleire venner frå Noreg også.

Desse jentene vil oppmode alle som går på helse til å søkje om praksis i London. Dette gir minner for livet.