Fotocollage med femten bilete som syner ulike sider ved dei vidaregåande skulane i Sogn og Fjordane. Vi ser blant anna elevar som sveisar, dansar, skriv i ei bok, får hjelp av lærar og filmar.

Foto: Sogn og Fjordane fylkeskommune

Mange ledige stillingar på skulane

Vil du jobbe med vidaregåande opplæring i Sogn og Fjordane? No kan du søkje på ei rekkje ledige stillingar.

Ei rekkje undervisningsstillingar er no lyste ut ved dei vidaregåande skulane i fylket. Det er òg lyst ut stillingar som avdelingsleiar, førstekonsulent, kantinemedarbeidar, kontorstilling og miljøkoordinator.

Stillingane har søknadsfrist 4. april. Utlysingane finn du ved å følgje denne lenka.

Bli med oss mot nye høgder for vidaregåande opplæring!

Del dette: