Sogndal vidaregåande skule

Bilete: od.no

Operasjon Dagsverk 2020

Fredag 6. november

OD er ein solidaritetsaksjon for, av og med ungdom. Årets prosjekt støttar livsmeistringskurs for ungdom frå Sør-Sudan i og rundt flyktingområder i Nord-Uganda. Kurset innheld tre deler: Traumebehandling, Dialog og Utdanning.

Ved å delta på OD-prosjektet, er elevane ved Sogndal vgs med på å støtte prosjektet, og i år er Od-dagen, tilpassa oss, fredag 6.november.

Pga dagens situasjon med tanke på smittevern, MÅ alle nytta seg av digital betaling. Alle elevane som skal delta på prosjektet skal ha motteke eit arbeidskort, der det er godt forklart på korleis betalinga skal skje og når. Elevane jobbar for minimum kr 400,-.

For dei elevane som ikkje vil/kan delta på OD-dagen, har skulen, ved OD-komiteen, laga eit alternativt opplegg. Dette må elevane ha gjett melding om i god tid før OD-dagen.

For meir informasjon om OD, sjå her.