Elevar frå RM og kokk frå Quality hotell lagar konfekt

Foto: Alfred Haukeland

Spennande dag på kjøkenet med sjokolade og konfekt

Restaurant- og matfag hadde besøk av ein kokk frå Quality Hotel Sogndal denne veka. Dei laga konfekt med spennande smaker. Det var to sortar konfekt, ein med mørk sjokolade fylt med sjokolade/chili, og ein med kvit sjokolade fylt med sjokolade/pasjonsfrukt. Avslutningsvis laga dei ein gourmerett av steikt torskerygg med gulrot, grønkål, nøttesmør (soyasaus basert), potetpurè og potetchips. Til slutt vart det sjølvsagt smaking av både gourmerett og konfekt.
Ein av elevane, Katherine Linatoc, laga ein liten filmsnutt frå dagen, sjekk den ut her. 

Elevar ved RM lagar konfekt

Elev visar fram konfekt

Elevar lagar konfekt

Konfekt laga av RM-elevar

Gourmetmiddag, torsk